Alaattin Çakıcı ile bağlantılı olduğu iddia edilen 17 kişi gözaltında

Sincan Kapalı Cezaevi'nde nakledilen suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı ile bağlantılı olduğu iddia edilen 17 kişi gözaltına alındı.

Alaattin Çakıcı ile bağlantılı olduğu iddia edilen 17 kişi gözaltında
14 Ağu 2018 08:26:06

Kırıkkale’nin Keskin ilçesindeki T Tipi Kapalı Cezaevi'nden bu sabah Sincan Kapalı Cezaevi'ne nakledilen suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı ile bağlantılı kişilere operasyon yapıldı. Operasyonda, aralarında Çakıcı’nın avukatının da olduğu 17 kişi gözaltına alındı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcıvekili Ender Coşkun'un yürüttüğü soruşturma kapsamında, 'suç işlemek amacıyla örgüt kurmak' suçundan hapis yatmakta olan Alaattin Çakıcı'yla bağlantılı kişilere yönelik operasyon başlatıldı.

Ankara Emniyeti Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, savcılık talimatı üzerine Kırıkkale ve Ankara'da çok sayıda adrese baskın yaptı. Operasyon kapsamında Çakıcı'nın avukatının da aralarında bulunduğu 17 kişi gözaltına alındı.

Çakıcı'nın bağlantılı olduğu söylenen kişilerin, Kırıkkale'de ev tuttukları, burada iş adamı ve esnafa baskı uygulayarak haraç topladıkları iddialarına da yer verildi.

SİNCAN'A NAKLEDİLMİŞTİ

Kırıkkale'nin Keskin İlçesinde T Tipi Kapalı Cezaevinde hükümlü bulunan ve Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesinde hazırlanan süresiz sağlık raporuyla gündeme gelen Alaattin Çakıcı bu sabah 05.00 sıralarında Sincan Kapalı Cezaevine nakledilmişti. 



0 Yorum

Yorum Yaz